gezond eten, gezond bewegen, gezond leven

Gezond eten na Pasen

Gezond eten na Pasen

De boodschappen voor Pasen zijn gedaan. Waarschijnlijk ga je morgen lekker paasontbijten of brunchen en ga je ’s avonds naar familie om daar uitgebreid te dineren. Op tafel staat vast wel een schaaltje met paaseitjes om van te snoepen. En ik geef je groot gelijk. Het is maar 1 keer per jaar Pasen. Dus geniet er lekker van!

Genieten

Op 2e paasdag eet je waarschijnlijk de leftovers van het paasontbijt (die paasstol is waarschijnlijk in 1 keer opgegaan). En terecht, want is zonde om al dat eten weg te gooien. Ik houd niet van voedselverspilling. Voel je niet schuldig als je een keer iets meer snoept of wat uitgebreider eet. Dat moet gewoon kunnen. Het belangrijkste is dat je geniet van wat je allemaal eet!

Gezond eten doe je na Pasen

Zorg ervoor dat je na Pasen weer gezond gaat eten, je gezonde leefstijl weer oppakt. Om je daarbij te helpen deel ik een paar gezonde, maar vooral ook lekkere recepten.

Wil jij meer adviezen over gezond eten na Pasen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fijne paasdagen en vergeet niet lekker te genieten!


Related Posts

Winterdip

Winterdip

Ja echt, serieus. Je leest het goed. Het is begin oktober, de herfst is net begonnen. Maar zodra de dagen korter worden, de temperatuur ons in de steek laat en de zon zich steeds minder laat zien, begint het. Mijn winterdip. Het liefst kruip ik weg onder […]

Ontbijten is leuk

Ontbijten is leuk

Kun je het ontbijt overslaan? Of is het de belangrijkste maaltijd van de dag? Wetenschappers zijn er nog niet helemaal over uit. Ik ben zelf ook niet het schoolvoorbeeld van een goede ontbijter, dus ik ga mij ook niet in die discussie mengen. Dat laat […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *