The Vitality Lab, it’s on!

The Vitality Lab, it’s on!

Tijd voor verandering. Ik heb 3 jaar lang gewerkt als Gewichtscoach Sanne, maar nu is het tijd voor iets nieuws. Ik merkte de afgelopen jaren dat de focus van mijn bedrijf aan het veranderen was. Natuurlijk is een gezond gewicht belangrijk, maar om dat gewicht te bereiken is er veel meer nodig dan alleen maar je voeding aanpassen. De focus veranderde van een gezond gewicht naar een vitale en gezonde leefstijl. Daarom ga ik verder als The Vitality Lab.

Vitaliteit, wat is dat eigenlijk?

Vitaliteit staat voor krachtig en energiek. Niet alleen fysiek, maar vooral ook mentaal. Volgens de Van Dale betekent vitaal: voor het leven van groot belang. Je vitaliteit is daarom zo ontzettend belangrijk. Een gezond gewicht is daar maar een klein onderdeel van.

Juist het mentale stuk is ontzettend belangrijk. Je kunt je doel alleen bereiken als je je mindset verandert. Hiervoor is het belangrijk dat je mentaal krachtig en energiek bent. Pas als jij er klaar voor bent om je oude gedrag te veranderen, je een nieuwe leefstijl aan te leren, dan kun je je een vitale en gezonde leefstijl eigen maken. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat als de mindset niet goed is, je je doel ook niet gaat bereiken.

Dus nu The Vitality Lab. Hoe verder?

Natuurlijk blijf ik gewoon ik. Daar verandert niets aan. Ik werk met nog meer enthousiasme samen met jou naar je doelen. Alleen draait het nu niet meer alleen om voeding, afvallen, aankomen of een gezond gewicht behouden. Nee, vanaf nu kijken we nog meer naar je mindset. Ben jij klaar om je leefstijl te veranderen? Ben jij 100% klaar om naar je doelen toe te werken? En hoe ga jij die doelen bereiken? Welk gedrag moet je veranderen? We besteden aandacht aan je leefstijl, je voeding en beweging. Dus tijdens de coaching, maar ook in mijn blogs gaan we hier dieper op in. Ik ben er helemaal klaar voor!

Dus vanaf nu The Vitality Lab, een nieuwe naam en een nieuwe website. Daar staan vanaf nu mijn nieuwste blogs, dus neem gerust eens een kijkje.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *