Over Gewichtscoach Sanne

Over Gewichtscoach Sanne

Mijn naam is Sanne Overdijk (1984) en ik woon in Den Haag. Als kind was ik een hele moeilijke eter. Ik lustte niets, kon uren doen over mijn avondeten en deed bergen tomatenketchup op alles wat ik voorgeschoteld kreeg. Alleen daarmee kreeg ik mijn eten weg. Een drama voor mijn ouders.

Naarmate ik ouder werd, werd ik gelukkig wat makkelijker. Ik ben alles gaan proberen, zonder tomatenketchup. Het resultaat? Ik ben erachter gekomen dat ik heel veel dingen toch wel lekker vind. Maar wat veel belangrijker is, ik ben veel gevarieerder en gezonder gaan eten. Ik was het zat om elke week hetzelfde te eten en de tomatenketchup kwam ook mijn neus uit. Ik eet nu bijna alles. Hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt in gevarieerde en gezonde voeding. Ik merk dat ik door gevarieerd en gezond te eten lekkerder in mijn vel zit, ik voel mij fitter en heb meer energie. En ook niet onbelangrijk: ik vind bijna alles lekker.

Waarom gewichtscoach?

De kennis die ik in de loop der jaren over gezonde voeding heb opgedaan ben ik gaan uitbreiden. Ik ben sinds augustus 2016 gediplomeerd gewichtsconsulente, ik lees veel boeken over gezonde voeding en probeer allerlei gezonde gerechten uit (ik maak nu zelfs mijn eigen tomatenketchup). Ik heb jaren als coach gewerkt. De combinatie van kennis en ervaring wil ik graag gebruiken om jou te helpen weer lekker in je vel te zitten, je fitter te voelen en te zorgen dat je weer meer energie hebt. Oftewel ik wil jou graag helpen een gezonde levensstijl te krijgen.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden? Bij Werkwijze staat uitgebreid uitgelegd hoe ik te werk ga. Liever bellen of e-mailen? Bij Contact staat hoe je mij kunt bereiken.