Gezond leven

Gezond leven

Zit jij lekker in je vel? Heb je genoeg energie? Voel jij je fit? Leef jij gezond? Of kan er iets veranderen? Gezonde voeding en voldoende bewegen helpen je naar een gezonde levensstijl. Maar dit doe je niet zomaar van de een op andere dag.  Als jij niet gewend bent om dagelijks groente en fruit te eten, zal je hier in het begin aan moeten wennen. Als je niet gewend bent om regelmatig aan lichaamsbeweging te doen, kan het lastig zijn om hier een weg in te vinden. Het moet ook maar net in je dagritme passen.

Gezond leven

Gezond leven, dat doe je niet zomaar. Je moet dit stapje voor stapje opbouwen. Om gezond te gaan leven is het belangrijk dat je een doel bepaalt. Wat is gezond leven voor jou? Wat wil je bereiken? Wanneer kun jij zeggen: ik leef gezond? Als jij je doel hebt bepaalt kun je hier in kleine stapjes naartoe werken. Elk klein stapje is een kleine verandering van je levensstijl. Heel veel kleine veranderingen, leiden uiteindelijk tot een grote verandering.

Wat kan ik voor je doen?

In 1 keer je leven drastisch omgooien werkt niet. De kans dat je het dan volhoudt is klein. Ik kan je hierbij begeleiden. We bepalen samen een einddoel. Om dat einddoel te halen, bepalen we ook een aantal subdoelen (de kleine stapjes). Na een tijdje gaat het gezonde leven je makkelijk af en denk je er niet eens meer over na.

Wil jij gezonder gaan leven en heb je hulp nodig om hiermee te beginnen? Kijk bij Werkwijze wat ik voor je kan doen. Of neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.