Voor wie?

Voor wie?

Vind je jezelf te zwaar? Of juist te licht? Of heb je misschien al een goed gewicht, maar wil je gezonder gaan eten en leven? Ben je op zoek naar een gewichtsconsulent bij jou in de buurt? Iedereen tussen 18 en 70 jaar kan bij mij terecht.

Woon je in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk, Zoetermeer, Delft of Leiden (of in de omgeving van 1 van deze steden)? Dan kom ik naar jou toe. Woon je niet in deze steden, maar wil je wel graag een afspraak maken? Neem dan contact met mij op, zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

In sommige gevallen moet ik je verwijzen naar een diëtist of een specialist. Bijvoorbeeld omdat je gewicht te hoog of te laag is. Of omdat je een medische aandoening hebt, waarbij begeleiding door een diëtist of specialist nodig is. Dit laat ik je zo vroeg mogelijk in het traject weten.

Wil je alleen aan voedingsadvies? Dat kan ook. Ik maak een analyse van je voeding en geef je een uitgebreid advies. Je kunt kiezen voor een advies inclusief een gesprek of alleen een schriftelijk advies.