Back to school…again

Back to school…again

Het is even stil geweest op mijn blog. En daar had ik zo mijn redenen voor. Ik ben in januari begonnen met de opleiding Fitness Trainer, dus ik moest back to school. En dat combineren met 3 banen was best lastig. Maar ik had een doel voor ogen, ik wilde dat diploma zo snel mogelijk halen.

Ik heb er al vaker over geschreven. Om een gezond gewicht te bereiken is het niet alleen belangrijk dat je gezond eet, je moet ook voldoende bewegen (wil je weten hoeveel, check mijn blog over de beweegrichtlijnen). Afgelopen jaar heb ik natuurlijk al mijn specialisatie sportvoeding gedaan. Dat voeding in combinatie met bewegen belangrijk is, hoefde je mij dus niet meer te vertellen.

Back to school

Naast mijn werk als gewichtsconsulente en mijn kantoorbaan, ben ik sinds november werkzaam als personal coach bij Personal Fitness Nederland. Daar heb ik nog meer bevestigd gekregen hoe belangrijk de combinatie bewegen, gezonde voeding en gedragsverandering is om je doelen te bereiken.

Over voeding en gedragsverandering weet ik al het een en ander. Ik wilde nog wel graag weten hoe ik jullie kan leren hoe je moet bewegen om je doelen te bereiken. Hoe maak je daar een trainingsschema voor? Welke spieren train je met welke oefeningen? Moet je alleen cardiotraining doen? Of toch krachttraining? Dus vanaf half januari ging ik elke vrijdag van Den Haag naar Barendrecht om meer te leren over trainingsschema’s en anatomie.

Geslaagd!

Afgelopen vrijdag ben ik geslaagd. Weer een diploma in the pocket! Mijn doel is dus bereikt en dat voelt goed! En daarmee heb ik dus weer een middel om jullie te helpen je doelen te bereiken.

Wat ook wel fijn is, ik heb weer meer tijd om blogs te schrijven. Vanaf nu dus weer regelmatig nieuwe blogs online. Wil jij informatie over een bepaald onderwerp of heb je een leuke vraag? Laat het dan aan mij weten in de comments of neem contact op. Wie weet gaat een van mijn volgende blogs dan wel over jouw vraag of onderwerp.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *