Woohoo, geslaagd!

Woohoo, geslaagd!

Sport en voeding, ik ben er dagelijks mee bezig. Waarom dan niet een opleiding in die richting doen? Omdat ik het afgelopen jaar mij vooral moest richten op mijn eigen bedrijf. Zorgen dat ik klanten krijg, dat mijn werkwijze ervoor zorgt dat deze klanten hun doelen bereiken. Het eerste jaar was vooral ontdekken hoe mijn bedrijf zich zou ontwikkelen. En toch begon het na een half jaar te kriebelen…

Sportvoeding

Een jaar geleden haalde ik mijn diploma ‘Gewichtsconsulent’. De start van mijn bedrijf was spannend. Zouden mensen zich wel aanmelden? Slaat mijn werkwijze wel aan? Voor mij en mijn klanten een groot avontuur. Na een half jaar merkte ik dat de aanmeldingen wel binnenkwamen. Nog mooier was het om te zien dat mijn klanten ook hun doelen behaalden.

Nadat ik vorig jaar mijn diploma haalde, wist ik al snel dat ik mij wilde specialiseren in sportvoeding. Maar ik had met mijzelf afgesproken dat ik het eerste jaar vooral wilde focussen op de start van mijn eigen bedrijf. Dat betekende dus geen nieuwe opleiding. Ok, geen opleiding, maar wel heel veel lezen over (sport)voeding. Ik wil wel blijven ontwikkelen natuurlijk.

Toen ik na de zoveelste saaie werkdag thuiskwam (ik werk ook nog 4 dagen per week op kantoor), kon ik het niet laten. Het kriebelde te veel. Ik heb mij ingeschreven voor de opleiding ‘Sportvoeding’. Ik wilde iets doen wat ik leuk vind, investeren in mijn toekomst, in mijn bedrijf. Sportvoeding sluit aan bij de dingen waar ik dagelijks mee bezig ben, mijn passies, voeding en sport. De perfecte match dus!

Geslaagd!

En nu, na 5 maanden zwoegen, is het dan eindelijk zover. Geslaagd! Ik mag mijzelf nu ook sportvoedingsadviseur noemen. Ik kan je alles vertellen over welke voeding past bij jouw sportdoelen. Hoe kun je met voeding de beste sportprestaties bereiken? Wat moet je eten als je gaat sporten om af te vallen of juist aan te komen? Heb je supplementen nodig als je veel sport? Allemaal vragen die ik nu voor je kan beantwoorden.

Ik ga de komende weken hard aan de slag om mijn website aan te vullen met informatie over sportvoeding. Ook in mijn blogs zal ik er aandacht aan besteden. Wil je nu al meer informatie? Neem dan gerust contact op.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *