Happy new year!

Happy new year!

De allerbeste wensen voor 2017! Ik wens jullie een liefdevol, gelukkig, maar vooral ook gezond en sportief jaar. Mijn jaar is nogal raar begonnen. Het was de bedoeling dat ik om 12 uur naar het vuurwerk op de Harbour Bridge in Sydney zou kijken. Maar het liep allemaal niet als gepland. Een reis die eigenlijk 22 uur zou duren heeft uiteindelijk bijna 80 uur geduurd.

Geen vuurwerk in Sydney, maar de jaarwisseling op het vliegveld van Dubai. Daarom geen blog over de jaarwisseling in Sydney, niets over oliebollen in Australië en geen fantastische foto’s van het vuurwerk op de brug. Helaas pindakaas. 2016 eindigde met veel onduidelijkheid, eindeloos geduld en behoorlijk wat frustraties. Maar dat is nu klaar, 2017 wordt geweldig! Een jaar vol gezond eten, lekker sporten en veel bewegen.

Wil jij in 2017 je levensstijl veranderen? Wil jij afvallen, gezonder eten, meer bewegen en weer lekker in je vel zitten? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan in januari aan, dan krijg je 10% korting op adviezen en begeleiding.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *