gezond eten, gezond bewegen, gezond leven

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Eindelijk, mijn diploma is op zak en de website online. Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Feest, ik ben er klaar voor

De vakantie is voorbij en de meeste mensen zijn alweer een tijdje aan het werk. Hoe raak je de vakantiekilo’s kwijt? Of ben je na alle ijsjes weer toe aan een gezond eetpatroon? Na zo’n heerlijke zomer is het lastig om hiermee aan de slag te gaan. Gelukkig kan ik je hierbij helpen!

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dat gesprek vertel ik je hoe ik je kan helpen afvallen, gezonder en gevarieerder eten en meer bewegen. Ga je deze uitdaging met mij aan? Dan heb je uiteindelijk meer energie en zit je weer lekker in je vel. En om te vieren dat ik mijn diploma heb, krijg jij van mij een cadeautje. Als je je aanmeldt voor 31 oktober 2016 krijg je 10% korting.

Hoe ik je verder kan helpen? Kijk bij Werkwijze. Direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Dat kan, ga hiervoor naar Contact.

Hieronder mijn tarieven voor je op een rijtje.

Normaal Met korting
Intakegesprek € 52,- € 46,80
Adviesgesprek € 42,- € 37,80
Vervolggesprekken (per keer) € 28,50 € 25,65
Coachingspakket € 260,- € 234,-
Duo pakket € 210,- € 189,-
Voedingsanalyse (inclusief adviesgesprek) €95,- € 85,50
Online voedingsanalyse € 75,- € 67,50

Alle genoemde kosten zijn inclusief 21% btw.


Related Posts

Wow… de Liebster Award

Wow… de Liebster Award

Wow… Hoe tof is dit? Ik ben door Mariska van Voedzaam en Krachtig genomineerd voor de Liebster Award. Wat een eer! De Liebster Award… … is een online Award vóór en door bloggers. Op deze manier zetten we elkaar in het zonnetje. En ook brengen […]

Winterdip

Winterdip

Ja echt, serieus. Je leest het goed. Het is begin oktober, de herfst is net begonnen. Maar zodra de dagen korter worden, de temperatuur ons in de steek laat en de zon zich steeds minder laat zien, begint het. Mijn winterdip. Het liefst kruip ik weg onder […]Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *