Gezond eten na Pasen

Gezond eten na Pasen

De boodschappen voor Pasen zijn gedaan. Waarschijnlijk ga je morgen lekker paasontbijten of brunchen en ga je ’s avonds naar familie om daar uitgebreid te dineren. Op tafel staat vast wel een schaaltje met paaseitjes om van te snoepen. En ik geef je groot gelijk. Het is maar 1 keer per jaar Pasen. Dus geniet er lekker van!

Genieten

Op 2e paasdag eet je waarschijnlijk de leftovers van het paasontbijt (die paasstol is waarschijnlijk in 1 keer opgegaan). En terecht, want is zonde om al dat eten weg te gooien. Ik houd niet van voedselverspilling. Voel je niet schuldig als je een keer iets meer snoept of wat uitgebreider eet. Dat moet gewoon kunnen. Het belangrijkste is dat je geniet van wat je allemaal eet!

Gezond eten doe je na Pasen

Zorg ervoor dat je na Pasen weer gezond gaat eten, je gezonde leefstijl weer oppakt. Om je daarbij te helpen deel ik een paar gezonde, maar vooral ook lekkere recepten.

Wil jij meer adviezen over gezond eten na Pasen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fijne paasdagen en vergeet niet lekker te genieten!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *